Geen categorie
Een reactie plaatsen

Een (h)eerlijk nieuwjaar!

Iedereen die heeft bijgedragen aan deze site, heel erg bedankt! Degenen die ideeën hebben aangedragen, zij die het lef hebben gehad om proefkonijnen te zijn en gerechten hebben getest, zij die me deelgenoot hebben gemaakt van hun leven en eetpatroon,  en natuurlijk zij die genoten hebben van mijn uitprobeersels.

Aan het eind van 2016 heb ik nog veel nieuwe ideeën opgedaan, onder andere in Lissabon, die hier op deze site in 2017 zullen worden uitgewerkt en gepubliceerd. Heerlijke en eerlijke gerechten met verse ingrediënten die geschikt zijn voor een histamine-arm dieet. Blijf ons volgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s