culture, inspiratie
Reacties 4

Love my dog

Zoals eerder vermeld, helpt mijn grote Zwitserse Sennenhond Rosa mij enorm bij het volhouden van een gezond en actief leven. We ondernemen lange ‘powerwalks’  over onder andere de dijk achter ons huis. Lange wandelingen, weer of geen weer, die een heel positief effect hebben op mijn gemoedsrust, mijn fysieke gesteldheid en, ook heel belangrijk, voor mijn creativiteit. Tijdens deze wandelingen komen wij veel andere baasjes tegen met hun vrolijke viervoeters.

maud4-web

Er zijn er veel bij ons in de wijk en als je erop gaat letten, zie je dat de meeste mensen een bewuste keuze maken voor een soort en in sommige gevallen zelfs iets weghebben van hun hond. Er zijn zelfs honden gekoppeld aan MBTI-profielen, niet consequent doorgevoerd maar leuk om eens te bekijken als een soort van zelftest. Bij mijn profiel kwam ik de labrador tegen. Laat ik die nu ook hebben gehad. Mijn hond Rosa en ik vinden elkaar in het intuïtieve (N) en emotionele (F) maar waar zij gehecht is aan structuur en regelmaat, ga ik er juist graag op uit en bij voorkeur dan iets verder dan het gebruikelijke rondje over de dijk.

Op die dijk komen wij dus wel deze leuke honden en idem baasjes tegen. Ze zijn enthousiast op de foto gegaan en hebben aangegeven wat hun hond typeert en zo bijzonder maakt. Aangezien ik graag fotografeer, heb ik getracht om de onderlinge interactie en verstandhouding vast te leggen in een fotoreportage. Hiervan heb ik een  magazine  gemaakt met de titel ‘Love my dog’.  Voor de liefhebbers: deze is te bestellen bij Blurb of door een mailtje te sturen  naar info@picturethestory.nl

 

4 reacties

  1. Pingback: Time of my life | lovefoodculture

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s